detector.media
04.11.2021 13:52
Рада призначила Ірину Верещук міністром з реінтеграції окупованих територій
Рада призначила Ірину Верещук міністром з реінтеграції окупованих територій
За відповідне рішення проголосували 260 народних депутатів.

У четвер, 4 листопада, Верховна Рада підтримала призначення народної депутатки «Слуги народу» Ірини Верещук віцепрем'єр-міністром – міністром з реінтеграції окупованих територій.

За відповідне рішення проголосували 260 народних депутатів. Також парламент ухвалив постанову про дострокове складання Верещук обов’язків народної депутатки.

Верховна Рада #Рада9 призначила Верещук Ірину Андріївну Віце-прем'єр-міністром України – Міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України pic.twitter.com/gW8YMCr5Ip

— Верховна Рада України (@verkhovna_rada) November 4, 2021

У Верховну Раду колишня очільниця міста Рава-Руська Ірина Верещук пройшла за списками «Слуги народу». У парламенті працювала у Комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки, очоливши підкомітет з державної безпеки та оборони. У 2019 році невдало балотувалася на посаду мера Києва від президентської партії, отримавши 5% голосів містян.

3 листопада Рада звільнила Олексія Резнікова з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції окупованих територій, яку він обіймав з березня 2020 року. 4 листопада парламент призначив Резнікова міністром оборони. 

У січні 2021 року Кабінет міністрів України ухвалив розпорядження, яким передав Мультимедійну платформу іномовлення України в управління Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. До складу Мультимедійної платформи іномовлення входить канал «Дом», який своїм завданням декларує інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ.

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY