detector.media
04.11.2021 10:59
У Хмельницькому напали на журналістку-розслідувачку та регіональну представницю ІМІ
У Хмельницькому напали на журналістку-розслідувачку та регіональну представницю ІМІ
Журналістка пов’язує напад зі своєю професійною діяльністю і не виключає, що замовником може бути хтось із фігурантів останнього розслідування.

У середу, 3 листопада, у Хмельницькому зловмисник облив невідомою речовиною журналістку-розслідувачку, регіональну представницю Інституту масової інформації Альону Березу.

За словами Берези, напад стався, коли вона виходила зі спортивного клубу. На виході зі спортклубу на неї чекав невідомий, який тримав у руках чорний пакет. Чоловік наздогнав журналістку, вилив рідину ззаду на неї. Рідина потрапила на одяг та на волосся журналістки. Береза стверджує, що нападник напередодні приходив до неї додому.

«Вчора о пів на п'яту до мене додому приходили двоє чоловіків. Один з них дзвонив у дзвінки всіх квартир на поверсі. Я якраз в цей час виходила з квартири, і стояв високий хлопець з папірцем у руках та шукав якогось чоловіка. Але він чітко назвав мій номер квартири. Але далі, коли він залишився під дверима квартири, а я спускалася сходами, я зустріла другого чоловіка, який і здійснив сьогодні на мене напад», – цитує Березу ІМІ.

Напад журналістка пов’язує із своєю професійною діяльністю і не виключає, що замовником може бути хтось із фігурантів останнього розслідування.

«У п’ятницю я опублікувала розслідування про майно та статки чотирьох депутатів Хмельницької міської ради. Тому я пов'язую цей напад виключно з моєю професійною журналістською діяльністю», – сказала Береза.

У Нацполіції ІМІ повідомили, що нападник був одягнений в спортивний одяг сірого кольору, жилетку темного кольору, невисокого зросту, на обличчі борода. Після нападу чоловік перейшов через дорогу та зник у дворах будинків. Поліція вирішує питання щодо внесення відомостей до ЄРДР.

Фото: відкриті джерела

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY