detector.media
03.11.2021 18:14
Zerkalo.io запустило новий відеопроєкт про білоруську політику з Артемом Шрайбманом: питання можна надсилати через бот (ВІДЕО)
Zerkalo.io запустило новий відеопроєкт про білоруську політику з Артемом Шрайбманом: питання можна надсилати через бот (ВІДЕО)
Виходити планують що два тижні.

Білоруське видання Zerkalo.io (частина команди Tut.by – ДМ.) запускає на ютубі новий проєкт «Шрайбман ответит». 

В ньому білоруський політичний аналітик Артем Шрайбман, який перебрався до Києва через імовірні репресії, відповідатиме на питання, які йому можуть надсилати глядачі та глядачки (питання писати ось цьому боту). Виходити планують раз на два тижні. 

3 жовтня відбулась прем’єра першого ролику. В ньому Шрайбман відповідає на питання:

Нагадаємо, що білоруське видання Zerkalo.io, яке створює частина колишньої комади порталу Tut.by, випустило документальну стрічку «16 серпня: як це було» до річниці наймасовіших протестів у Білорусі після президентських виборів-2020.

У документальному фільмі про події розповідають їхні свідки: політичний аналітик Артем Шрайбман, журналіст Антон Трохимович, колишній телеведучий Денис Дудинський, волонтерка Катя Шутова і кандидатка у президенти Світлана Тихановська, яку білоруська опозиція вважає переможницею виборів.

Друга частина документального проєкту «16 серпня: що було після» з'явиться на YouTube-каналі Zerkalo.io, як анонсується, згодом.

Фото: Zerkalo.io

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY