detector.media
03.11.2021 14:07
Рада звільнила Резнікова з посади міністра з реінтеграції окупованих територій
Рада звільнила Резнікова з посади міністра з реінтеграції окупованих територій
Очікується, що Резніков очолить Міністерство оборони України.

У середу, 3 листопада, Верховна Рада звільнила Олексія Резнікова з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції окупованих територій, яку він обіймав з березня 2020 року.

За відставку Резнікова проголосували 329 народних депутатів. Напередодні профільний комітет рекомендував нардепам підтримати цю відставку.  

Народні депутати #Рада9 звільнили Резнікова Олексія Юрійовича з посади Віце-прем'єр-міністра – Міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України pic.twitter.com/Ko3RH15g8x

— Верховна Рада України (@verkhovna_rada) November 3, 2021

Очікується, що Резніков очолить Міністерство оборони України, а на його посаду призначать нардепа від «Слуги народу» Ірину Верещук.

3 листопада нардепи також підтримали відставку очільника Міноборони Андрія Тарана, який 2 листопада написав відповідну заяву. 

Як повідомляє «Радіо Свобода», Резніков під час голосування припустив, що більше не входитиме до делегації в Тристоронній контактній групі, але нагадав, що остаточний склад формує президент Володимир Зеленський.

У січні 2021 року Кабінет міністрів України ухвалив розпорядження, яким передав Мультимедійну платформу іномовлення України в управління Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. До складу Мультимедійної платформи іномовлення входить канал «Дом», який своїм завданням декларує інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ.

Фото: Олексій Резніков/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY