detector.media
03.11.2021 12:30
9 листопада – запуск нового сезону відеолекторію «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи»
9 листопада – запуск нового сезону відеолекторію «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи»
Прямі трансляції лекцій – щовівторка о 18:00.

У вівторок, 9 листопада, Премія імені Георгія Ґонґадзе запускає новий сезон відеолекторію «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи».

Своїми спогадами поділяться журналісти, які змінювали медіасередовище України. В перших серіях ви почуєте Мирославу Ґонґадзе, Євгена Глібовицького, Юрія Макарова та Юлію Мостову.

«Як "Дзеркало тижня", "Радіо Свобода", "НВ" стали такими, якими ми знаємо їх сьогодні? Коли закінчилась повна свобода і почалась цензура медіа? Яким був шлях міжнародної, розслідувальної і фотожурналістики в Україні? Про все це – в нових серіях відеолекторію».

Прямі трансляції лекцій – щовівторка о 18:00 на сторінках Премії Ґонґадзе, PEN, Kyiv-Mohyla Business School, Асоціація випускників Києво-Могилянської бізнес школи, Української правди, «Детектора медіа», Lviv Media Forum і Човен на Facebook. 

Відеолекторій «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи» – проєкт Премії імені Георгія Ґонґадзе. Другу частину створили за підтримки програми «Фонд розвитку українських ЗМІ» Посольства США в Україні.

Організаційні партнери: Львівський Медіафорум, видавництво «Човен».

Медіапартнером виступає «Детектор медіа», який опублікує текстові версії лекцій.

Колаж: Премія імені Георгія Ґонґадзе

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY