detector.media
01.11.2021 20:01
5-6 листопада триватиме «Донбас Медіа Форум-2021» – онлайн та офлайн у київській студії
5-6 листопада триватиме «Донбас Медіа Форум-2021» – онлайн та офлайн у київській студії
Захід відбуватиметься вже всьоме.

5-6 листопада з 10:00 до 19:00 відбуватиметься «Донбас Медіа Форум-2021» – безпечний майданчик для обміну думками та досвідом для журналістів з Донеччини та Луганщини, а також для тих, хто працює з темами Донеччини та Луганщини по всьому світу. 

Заходи будуть як офлайн у Києві, так і онлайн, зважаючи на епідеміологічну ситуацію в Україні. 

1. Онлайн вдома – учасники та учасниці залишаються вдома, дивляться стріми, пишуть запитання у коментарях під стрімами. Зареєструватись для такого формату можна, перейшовши за лінком

2. Токшоу в студії – у Києві на кожній дискусії зможуть бути присутні учасники-слухачі, щоправда, в дуже обмеженому кількісно складі. Але ці учасники будуть ставити запитання спікерам вживу, а також озвучуватимуть питання учасників Форуму, які залишатимуть свої питання у коментарях під стрімом. Реєстрація за лінком.

Як вказано в описі заходу, «Донбас Медіа Форум-2021» допоможе журналістам більше концентруватися на принципах доказової журналістики, розібратися в інструментах пошуку та аналізу відкритих даних, але головною метою Форуму є переосмислення ролі медіаспільноти з точки зору цінності. 

Програма та спікери Форуму постійно оновлюються.

Нагадаємо, міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» організовує конкурс для медіа «Наркозалежність vs наркополітика: проблеми та шляхи їх вирішення в Україні» вдруге. Організатори зазначили, що приймають роботи авторів(ок) чи редакційних колективів, які оприлюднили матеріал з 1 січня по 12 листопада 2021 року.

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY