detector.media
01.11.2021 17:47
«Україна 24» відповіла на заяву Подоляка щодо підтримки каналом «непрохідних політиків»
«Україна 24» відповіла на заяву Подоляка щодо підтримки каналом «непрохідних політиків»
Медіагрупа – Подоляку: Канал висвітлює діяльність всіх українських політиків – від шостого президента до кожного претендента на цю посаду.

Член Наглядової ради «Медіа Групи Україна» Дмитро Белянський прокоментував заяву радника ОП Михайла Подоляка щодо підтримки каналами «Україна 24» та «Україна» «нехаризматичних і непрохідних політиків».

«Звинувачуючи канал у висвітленні діяльності та підтримці непрохідних політиків, М. Подоляк мовчить про те, що канал висвітлює діяльність всіх українських політиків – від шостого Президента України Володимира Зеленського до кожного претендента на цю посаду. Вони стають прохідними або непрохідними точно не внаслідок дій каналу», цитує Белянського пресслужба медіагрупи.

Белянський додав, що редакційна політика каналу «формується незалежно, виходячи з інтересів суспільства та у відповідності до професійних стандартів журналістики». Також він стверджує, що «акціонер не здійснює втручання у редакційний процес».

«Ми змушені нагадати М. Подоляку, що шантажем та погрозами займається, радше, не канал "Україна 24", а ті, хто бойкотують пресу, висувають умови для участі ньюзмейкерів влади в інформаційних програмах та проводять дискредитаційні кампанії щодо незручних журналістів. Якщо пан Подоляк не згоден із вищезазначеним або має якісь інші претензії до каналів МГУ, ми готові обговорити їх з ним в ефірі у будь-який зручний час», – заявив Белянський.

В інтерв'ю «Бабелю» радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що на каналах «Медіа Групи Україна» зазвичай «збираються всі непасіонарні, нехаризматичні ретрополітики в молодіжному одязі».

«Вони збираються в сукупну групу, електоральна вага якої не перевищує пʼяти відсотків. Вони насправді всі непрохідні. Він – один із них», – заявив Подоляк.

Одним із таких політиків Подоляк назвав ексголову Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Скріншот відео: Україна 24/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY