detector.media
01.11.2021 12:35
Подоляк: На каналах «Медіа Групи Україна» збираються всі «непасіонарні, нехаризматичні ретрополітики в молодіжному одязі»
Подоляк: На каналах «Медіа Групи Україна» збираються всі «непасіонарні, нехаризматичні ретрополітики в молодіжному одязі»
Одним із таких політиків Михайло Подоляк вважає ексголову ВРУ Дмитра Разумкова.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю «Бабелю» прокоментував те, що колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков часто з'являється в ефірах каналів «Україна» та «Україна 24».

«Щодо Дмитра Олександровича, зараз є спекулятивний компонент людини, яка щойно перестала бути спікером. Але за місяць-півтора цей спекулятивний компонент помре. Він [Разумков] не буде яскравим. Він не пасіонарний і не харизматичний, він, хоч і молодий, але ретрополітик.

Щодо його постійної появи на каналах "Медіа Групи Україна", то там зазвичай збираються всі непасіонарні, нехаризматичні ретрополітики в молодіжному одязі. Вони збираються в сукупну групу, електоральна вага якої не перевищує пʼяти відсотків. Вони насправді всі непрохідні. Він — один із них», — вважає Михайло Подоляк.

На запитання, чому ж тоді «непасіонарний» Разумков очолював список «Слуги народу» на парламентських виборах 2019 року та був ключовим речником партії, радник голови ОПУ відповів, що «партія створювалася "з коліс"».

«Найближче оточення президента посідало перші місця в партійному списку. Але партія проходила не на цих іменах. Вона проходила на одному імені (Володимира Зеленського — ред.)», — сказав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, 7 жовтня Рада зняла Дмитра Разумкова з посади спікера, однією з причин його звільнення стали розбіжності щодо закону про олігархів.

Фото: facebook.com/mpodolyak2

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY