detector.media
28.10.2021 19:25
На російський телеканал «Муз-ТВ» склали протокол за «гей-пропаганду». Його можуть оштрафувати на мільйон рублів або закрити на 90 днів
На російський телеканал «Муз-ТВ» склали протокол за «гей-пропаганду». Його можуть оштрафувати на мільйон рублів або закрити на 90 днів
Зокрема йдеться про появу тікток-блогера Дані Мілохіна в наполовину «жіночому», наполовину «чоловічому» костюмі, зшитому посередині.

На російський телеканал «Муз-ТВ», який перебуває під санкціями РНБО, склали протокол за статтею «пропаганду нетрадиційних сексуальних взаємин серед неповнолітніх».

17 листопада відбудеться засідання судове засідання, пише  телеграм-канал «Можем объяснить».

Телеканалу загрожує штраф розміром у 1 мільйон рублів або призупинення мовлення на 90 днів.

Ще в червні Роскомнагялд вирішив перевірити ефір «Муз-ТВ» на «пропаганду нетрадиційних взаємин» через появу на премії телеканалу російського тікток-блогера Данила Мілохіна (більш відомого як Даня Мілохін - ДМ.) в роздвоєному костюмі: половина була рожевим платтям, інша половина одягу – чорний класичний костюм. 

Після цього громадська уповноважена із захисту сім'ї Ольга Баранець написала заяву в поліцію за статтею про «гей-пропаганду».

Крім того, музиканти Філіп Кіркоров, якому заборонено в’їзд в Україну, та Давид Манукян приїхали на вручення премії на кабріолеті, прикрашеному квітами, та у фраках чорного та білого кольорів, розігруючи з себе пару. 

Нагадаємо, що в Росії заборонили та визнали екстремістською організацією «Чоловічу державу», яка роками зливала особисті дані фемактивісток та закликала занижувати рейтинг закладів, чия реклама була «надміру толерантною».

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY