detector.media
28.10.2021 08:55
Depositphotos і Crello увійшли до міжнародної компанії VistaPrint
Depositphotos і Crello увійшли до міжнародної компанії VistaPrint
Crello змінив назву на VistaCreate і став частиною нового бренду, а Depositphotos розвиватиметься як окремий бренд.

Фотобанк Depositphotos повідомив, що разом із графічним онлайн-редактором Crello став частиною міжнародної компанії VistaPrint, яка працює у сфері дизайну й маркетингу.

Видання AIN.ua пише, що вартість угоди становить 85 млн доларів. Після об’єднання Crello змінив назву на VistaCreate і в якості інтегрованого стратегічного партнера став частиною нового бренду Vista разом із VistaPrint, 99designs від Vista та Vista x Wix.

Depositphotos продовжить розвиватися як окремий бренд зі збільшеними інвестиціями у технології й маркетинг та планами розширити клієнтську базу і присутність у Північній Америці та Європі. Також компанія планує подвоїти українську команду в найближчі 12 місяців.   

CEO Depositphotos Вадим Нехай став віцепрезидентом VistaCreate та Depositphotos і продовжить управляти командами під керівництвом президента Vista з міжнародного бізнесу Флоріана Баумгартнера.

«Завдяки запуску VistaCreate малий бізнес отримає доступ до платформи, яка дає можливість легко створювати контент для соцмереж та інших каналів онлайн-комунікації, незалежно від навичок і досвіду в дизайні», – вважає Баумгартнер.

Vista є частиною публічної компанії Cimpress (Nasdaq: CMPR). 

Фото надано пресслужбою Depositphotos

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY