detector.media
25.10.2021 10:25
На кампанію з популяризації Чорнобильської зони у ЗМІ та соцмережах витратять 2 млн грн
На кампанію з популяризації Чорнобильської зони у ЗМІ та соцмережах витратять 2 млн грн
Зокрема, на створення контент-плану для соцмереж і публікацію відповідних матеріалів планується витратити 437 тис грн.

ДП «Центр організаційно-технічного і інформаційного забезпечення управління Зоною відчуження» витратить 1,98 млн грн на популяризацію Чорнобильської зони для збільшення туристичного потоку. Відповідний договір укладено з компанією «Ньюсфронт» (ТОВ «НФ Комунікаційна агенція»), пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Прозорро».

Мета інформаційної кампанії – сформувати у цільової аудиторії думку про Зону відчуження як місця для відвідування та світової історичної пам’ятки і збільшити відвідуваність до 10 тисяч осіб до кінця року. 

Згідно з договором, «Ньюсфронт» створить PR-концепцію бренду Чорнобильської зони за 203 тис. грн і втілить її за 1,34 млн грн.

За створення контент-плану для соцмереж, розміщенння дописів, сторіс та відео на YouTube компанії заплатять 437 тис. грн. 

На просування бренду у Facebook та Instagram і збільшення кількості підписників на 5 тисяч планується витратити 240 тис. грн.

Послуги, згідно з договором, мають бути надані компанією до 23 грудня 2021 року.

При цьому угодою передбачено створення щомісяця щонайменше однієї авторської колонки для розміщення у п'яти виданнях (онлайн, друковані ЗМІ, телебачення, радіо). За колонку платитимуть 45 120 грн.

Крім того, мають бути створені пресрелізи: щонайменше один на місяць для розміщення у п'яти ЗМІ. Кожен пресреліз коштує 41 760 грн.

На публікацію на тему Зони відчуження у одного блогера-лідера думок витратять 54 660 грн.  

Столична компанія «НФ Комунікаційна агенція», яка до серпня 2021 року називалась «Ньюсфронт», належить директору Володимиру Дегтярьову та Наталії Березовській.

Замовник заснований Державним агентством України з управління Зоною відчуження.

Раніше повідомлялось, що Служба безпеки України витратить 110,19 млн грн на обладнання для визначення тональності повідомлень в інтернеті. 

Фото: istockphoto.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY