detector.media
23.10.2021 08:24
«Серце розривається»: Алек Болдуїн прокоментував інцидент на зйомках, в якому загинула операторка Галина Гатчинс
«Серце розривається»: Алек Болдуїн прокоментував інцидент на зйомках, в якому загинула операторка Галина Гатчинс
Актор зазначив, що співпрацює зі слідством та пропонує свою допомогу родині загиблої.

Американський актор Алек Болдуїн прокоментував інцидент на кінозйомках, в якому загинула операторка Галина Гатчинс. Свою позицію він висловив у Twitter.

«Немає слів, щоб передати мій шок і смуток з приводу трагічного інциденту, який забрав життя Галини Гатчинс, дружини, матері та нашої шановної колеги. Я повністю співпрацюю зі слідством, щоб розібратися, як сталася ця трагедія, і на зв'язку з її чоловіком, пропоную свою підтримку йому та його сім’ї. Серце розривається за її чоловіка, їхнього сина та всіх, хто знав і любив Галину», – написав Болдуїн.

Нагадаємо, інцидент стався 21 жовтня під час зйомок вестерну Rust у штаті Нью-Мексико. Внаслідок пострілу Алека Болдуїна загинула кінооператорка Галина Гатчинс та був поранений режисер Джоел Соуза

Variety, із посиланням на дані допиту свідків у поліції, пише, що в момент пострілу Соуза стояв за Гатчинс, тому його було лише поранено в плече. Асистент режисера під присягою заявив, що не знав, що в рушниці є бойові патрони, мовляв, зброю заздалегідь готував окремий спеціаліст. Наразі слідство не висунуло жодних обвинувачень.

Галині Гатчинс було 42 роки, вона мала громадянство України та в останні роки працювала в Голівуді. У 2019-му журнал асоціації кінематографістів Америки включив її у десятку найперспективніших операторів США.

Колаж: 24tv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY