detector.media
22.10.2021 08:40
26 жовтня – дискусія «Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа»
26 жовтня – дискусія «Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа»

26 жовтня 2021 р. з 12:00 до 13:30 відбудеться обговорення на тему державної підтримки місцевих друкованих медіа, а також презентація звіту експерта Ради Європи Маріуса Драгоміра «Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа: стандарти Ради Європи та європейські практики».

Захід пройде в онлайн-форматі за підтримки Спільного проєкту Європейського Союзу та Ради Європи «ЄС та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» та у співпраці з Державним комітетом з питань телебачення і радіомовлення України.

Учасники та учасниці дискусії обговорять сучасний стан місцевих друкованих медіа в Україні, форми державної фінансової підтримки друкованих медіа на прикладі інших держав-учасниць Ради Європи, вплив нових інформаційно-комунікаційних технологій та пандемії Covid-19 на роботу місцевих друкованих медіа, відповідні стандарти Ради Європи тощо.

До участі запрошують представників та представниць медіа, громадянського суспільства, державних органів та міжнародних організацій і представництв.

Спікери:

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 24 жовтня включно. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY