detector.media
20.10.2021 14:08
Прямий канал заявив, що Офіс президента тиснув і на нього щодо складу гостей ефіру
Прямий канал заявив, що Офіс президента тиснув і на нього щодо складу гостей ефіру
Як кажуть на каналі, «слуги народу» відмовлялись приходити в ефір саме через відмову Прямого виконувати вимоги ОПУ.

Прямий канал виступив із заявою, що нібито на нього так само, як на «UA: Перший», тиснув Офіс президента щодо присутності в студії народних депутатів від фракції «Слуга народу» та інших гостей.

«Колектив телеканалу Прямий так само неодноразово зіштовхувався з вимогами Офісу президента через прессекретарів партії "Слуга народу" про чисельність їх депутатів на ефірах, а також про присутність тих чи інших гостей разом зі "слугами". Після відмови виконувати їхні ультиматуми, Прямий отримував відмову від участі у програмах представників провладної політичної сили», – йдеться в заяві.

На каналі зазначили, що такою ситуація була до поточної сесії парламенту, а з вересня, за їхніми словами, Офіс президента нібито дав вказівку депутатам монобільшості взагалі ігнорувати ефіри Прямого.

Також на каналі нагадали, що його журналістів неодноразово не акредитовували на заходи за участі президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Сергій Лещенко звинуватив команду токшоу «Зворотний відлік» («UA: Перший») в заангажованості, тому що у студії не було представників «Слуги народу» і влади. Ведуча токшоу Мирослава Барчук у відповідь заявила про тиск із боку Офісу президента.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив на це, що представники «Слуги народу» беруть участь в ефірах Суспільного, але через «особисті симпатії чи антипатії ведучих» не мають бажання приходити на деякі телепроєкти.

Фото: Facebook Прямого каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY