detector.media
20.10.2021 13:04
Олексій Гладушевський залишає StarLightMedia
Олексій Гладушевський залишає StarLightMedia
У медіагрупі продюсер керував проєктами «Перші ластівки», «Зважені та щасливі», «Супермодель по-українськи», «Хто проти блондинок», «Холостяк, «Діти проти зірок» тощо.

Очільник продюсерського центру StarLight Originals Олексій Гладушевський залишає медіагрупу StarLightMedia, де працював на різних посадах 15 років. Про це він повідомив у Facebook.

«Сьогодні настав мій час попрощатися зі StarLightMedia як офіційним місцем роботи і перейти з ними в інші взаємини. Трохи більше року тому ми з моєю подругою і партнеркою Регіною Мар'яновською-Девидзон відкрили продакшен Real Pictures, де почали займатися розробкою кінопроєктів, і за цей короткий період зняли два коротких метра, уклали два договори на європейську копродукцію і отримали два головних державних гранти: УКФ і Держкіно. На жаль, у "Старлайті" не все так динамічно відбувається, тому ми прийняли спільне рішення закінчувати початі проекти і розробляти нові вже як зовнішні підрядники. І тепер, як незалежний продакшн, ми відкриті до різних пропозицій», – написав Олексій Гладушевський.

У січні 2020 року медіагрупа StarLightMedia оголосила, що створює продюсерський центр виробництва мультиплатформних серіалів – StarLight Originals. Олексій Гладушевський у ньому обійняв посаду креативного продюсера. До цього він був генеральним директором Нового каналу.

Про пітчинги та новий проєкт Гладушевського «Мій юний принц» – читайте в інтерв'ю «Детектору медіа».

Фото: Facebook Олексія Гладушевського

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY