detector.media
20.10.2021 12:26
Прем'єра мейковер-шоу «Я везу тобі красу»: канал «Україна» оголосив дату
Прем'єра мейковер-шоу «Я везу тобі красу»: канал «Україна» оголосив дату
На шоу бдуть змінювати зовнішність учасниць, намагаючись вирішити їхні проблеми у житті та стосунках.

Канал «Україна» 25 жовтня о 10:30 покаже прем'єру мейковер-шоу за власним форматом – «Я везу тобі красу», повідомляє пресслужба.

Героїні шоу намагатимуться кардинально змінити своє життя за допомогою ведучого програми – стиліста Юрія Царьова. У шоу буде 24 учасниці.

«Все героїні проєкту пройдуть складний шлях. Їм доведеться дізнатися, що ж вони робили не так і, на свій жах, усвідомити, наскільки різняться їхні уявлення про себе з думкою інших. І, повірте, ні у кого не вийде легко це прийняти. Але зате в результаті спільної роботи з Юрою кожна з наших героїнь неймовірно перетвориться! Але не в "усереднену красуню", а в кращу версію самої себе», – вважає креативна продюсерка шоу Дар’я Дейниченко.

Проєкт створений та розроблений продакшном «Теле Про». 

Нагадаємо, 3 квітня 2018 року в ефірі телеканалу «Україна» відбулася прем’єра першого на українському телебаченні парного мейковер-шоу «Місія:краса». Ведучими проєкту стали Анастасія Касілова та Ільяс Сахтар. У вересні 2019 року замість Касілової ведучою стала Ірина Фролова. Другий сезон проєкту вийшов 15 березня 2021 року.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY