detector.media
18.10.2021 14:20
Канал «Україна» покаже серіал «Місце під сонцем» виробництва Film.ua
Канал «Україна» покаже серіал «Місце під сонцем» виробництва Film.ua
Зйомки 16-серійної мелодрами розпочались у березні 2021 року.

Канал «Україна» 25 жовтня о 21:00 покаже прем'єру серіалу «Місце під сонцем» виробництва Film.ua Group, повідомляє пресслужба.

Головна героїня стрічки – дівчина Марта, яка живе у провінційному містечку. Її життя розділилось на «до» та «після», коли її зрадила кохана людина. Потім Марту несправедливо звинувачують у вбивстві, і вона змушена тікати з рідного міста.

У дівчини з'являється новий знайомий – Дмитро. Вона потрапляє до столиці та багатого будинку батька Дмитра – кандидата в столичні мери. Кожен із членів цієї родини ховає власні скелети в шафі. А Марта, яка змушена жити в цьому будинку під чужим ім'ям, опиняється в центрі великої гри, в якій замішані гроші, зведення особистих рахунків, фінансові афери та людські пристрасті.

Також Марта знайомиться з пасинком кандидата в столичні мери, який веде приховану війну з главою сімейства.

За задумом авторів серіалу, герої картини постають перед складним вибором, а в підсумку кожен отримує те, на що заслуговує.

У ролях: Тетяна Ратнікова, Олексій Яровенко, Кирило Кузнєцов, Павло Вишняков, Ольга Голдис, Олена Шевченко, Віктор Сарайкін, Дмитро Сова, Катерина Тишкевич, Дар'я Трегубова, Надія Хільска, Сергій Дзялик, Єва Шевченко-Головко, Захар Шадрін, Андрій Федінчик, Світлана Зельбет, Олена Турбал, Наталія Кленіна, Олена Дудич, Анастасія Король.

Режисерка-постановниця – Аліна Чеботарьова.

Раніше повідомлялось, що «Медіа Група Україна» та Film.ua Group знімуть серіал за книгою про гетьмана Мазепу.

Фото: пресслужба Film.ua Group

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY