detector.media
18.10.2021 12:09
1+1 media стала дистрибутором телеканалу про подорожі UTravel
1+1 media стала дистрибутором телеканалу про подорожі UTravel
Це український канал від Film.ua Group і Star Media, який почав мовити 10 вересня 2021 року.

Медіагрупа 1+1 media стала дистрибутором українського телеканалу про подорожі UTravel, про що повідомила пресслужба групи.

UTravel розпочав мовлення 10 вересня і був доступний тільки на ОТТ-платформі «Київстар ТБ».

Канал фокусується на подорожах Україною та іншими країнами очима українців. До створення контенту залучили тревел-експертів, ведучих та блогерів («Однією Правою з Владом Хільченко», «Visit Ukraine Антона Тараненка», «Нагорні походеньки», «Пригоди Євгена Панюти» та інші).

Також канал транслює проєкти про закордонні мандрівки блогерів: «Хочу у відпустку», «Вело Тревел», проєкт «Ніна-Україна», «Подорожі Ореста Зуба», «Міста і містечка», «Австралія українською» та інші.

Нагадаємо, в липні 2021 року Нацрада видала ліцензію ТОВ «Ютревел ТБ» на кабельне мовлення за технологією ОТТ для запуску каналу UTravel.

ТОВ «Ютревел ТБ» створено найбільшими українськими кінопродакшенами Film.ua та Star Media. Її бенефіціарами є Сергій Созановський та Влад Ряшин. Директором є генеральний продюсер телеканалів Star Media Олексій Шульдешов.

Ліцензія видана на 10 років. Більшість контенту має бути національного виробництва. На іноземний продукт відводиться 25%. Канал також купуватиме контент у регіональних каналів.

За кілька років канал планує виходити на міжнародну дистрибуцію.

Фото: media.1plus1.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY