detector.media
16.10.2021 17:26
Видавець Kyiv Post Браян Боннер підтвердив запуск українсько- і російськомовного видання
Видавець Kyiv Post Браян Боннер підтвердив запуск українсько- і російськомовного видання
«Але це буде не завтра».

Видавець українського англомовного друкованого та онлайн-видання Kyiv Post Браян Боннер підтвердив, що видання запускатиме українськомовний проєкт із такою самою назвою. Олена Ротарі стане заступницею шефредактора (deputy chief editor), що відповідатиме за українськомовну та російськомовну версії. Про Браян Боннер повідомив «Детектору медіа».

«Ми запускатимемо українськомовний Kyiv Post, — йдеться в його повідомленні. — Але це станеться не завтра. Ми будуватимемо видання поступово, й маємо узгодити деталі. Я керуватиму Kyiv Post. Олена Ротарі буде заступницею шефредактора, що відповідатиме за версії українською та російською мовою. Ми шукаємо потенційних кандидатів на різні вакансії, від репортерів до редакторів».

14 жовтня Олена Ротарі, менеджерка медіа Аднана Ківана — власника Kyiv Post — оголосила про вакансії в новому виданні, яке називатиметься «Київ пост» та виходитиме українською мовою. Вона наголосила, що це буде автономне видання з окремою редакцією. Видавець Kyiv Post Браян Боннер повідомив, що нічого не знає про запуск такого видання, та вирушив до Одеси на зустріч із Аднаном Ківаном, аби обговорити цю новину.

Одеський забудовник Аднан Ківан купив Kyiv Post у Мохаммада Захура у 2018 році

Аднан Ківан – один із найбільших і найстаріших девелоперів Одеси, пише НВ Бизнес. Підприємець має сирійське походження, володіє підприємством Ківан-компані, яке має мережу філій в Єгипті, Нігерії і країнах Близького Сходу. Йому також належить компанія KADORR Group. Зокрема він побудував в Одесі 46 житлових комплексів Перлина, а також житлові комплекси з претензійними назвами Оазис, Дубаї в Одесі, БЦ Наполеон, ТЦ Кадорр, бізнес-центр Kadorr, бізнес центр Французький бульвар, Kadorr City Mall, торговий центр на Асташкіна, торговау галерею Kadorr. На ринку його містобудівні проекти відомі низькою вартістю житлової площі і ігноруванням естетичних норм щодо забудови.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY