detector.media
14.10.2021 19:00
Медіаменеджерка Ківана оголосила про запуск українськомовного Kyiv Post. Браян Боннер про це нічого не знає
Медіаменеджерка Ківана оголосила про запуск українськомовного Kyiv Post. Браян Боннер про це нічого не знає
Інвестор у видань, за словами Олени Ротарі, буде один.

Колишня шеф-редакторка новин одеського 7 каналу, який належить бізнесмену Аднану Ківану, Олена Ротарі оголосила про запуск українськомовного Kyiv Post. Про це Ротарі повідомила у фейсбуці.

«За своїм контентом українськомовний Kyiv Post повністю відрізнятиметься від англомовної версії. І мені зараз необхідний повний штат співробітників. З першого листопада я готова зустрітися з кожним із вас у Києві», – йдеться у повідомленні.

У коментарі «Детектору медіа» Ротарі повідомила, що це будуть абсолютно різні редакції, «англомовна газета працює як і працювала, українськомовна буде з окремим штатом». Але інвестор у видань, за словами Ротарі, буде один.

Перед запуском видання відкриває велику кількість вакансій: офіс-менеджерів, заступників головного редактора, випускових редакторів, лінійних продюсерів та координаторів, редакторів і журналістів стрічки новин, літературних редакторів української та російської мов, політичних оглядачів, журналістів-розслідувачів з досвідом роботи не тільки в електронних ЗМІ, а й на ТБ, телевізійних журналістів для подкастів, економічних журналістів і аналітиків,міжнародників, регіональних журналістів, інтерв'юерів, стрімерів, відеооператорів, фотографів і фотокореспондентів, дизайнерів і режисерів монтажу, водіїв, SMM та ін.

Однак головний редактор англомовного Kyiv Post Брайан Боннер у коментарі «Детектору медіа» повідомив, що нічого не знає про запуск українськомовного Kyiv Post.

«Мене здивувало це повідомлення. Я нічого не знаю про те, що Олена Ротарі є головним редактором українськомовної версії Kyiv Post. Наскільки мені відомо, (у редакції Kyiv Post – Ред.) нічого не змінилося. Незабаром я зустрінусь з Аднаном Ківаном (власником медіа, – Ред.), щоб все це обговорити», – повідомив Боннер. 

Одеський забудовник Аднан Ківан купив Kyiv Post у Мохаммада Захура у 2018 році

Аднан Ківан – один із найбільших і найстаріших девелоперів Одеси, пише НВ Бизнес. Підприємець має сирійське походження, володіє підприємством Ківан-компані, яке має мережу філій в Єгипті, Нігерії і країнах Близького Сходу. Йому також належить компанія KADORR Group. Зокрема він побудував в Одесі 46 житлових комплексів Перлина, а також житлові комплекси з претензійними назвами Оазис, Дубаї в Одесі, БЦ Наполеон, ТЦ Кадорр, бізнес-центр Kadorr, бізнес центр Французький бульвар, Kadorr City Mall, торговий центр на Асташкіна, торговау галерею Kadorr. На ринку його містобудівні проекти відомі низькою вартістю житлової площі і ігноруванням естетичних норм щодо забудови.

Ілюстрація: Kyiv Post

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY