detector.media
13.10.2021 15:56
Телеканал Live покаже спецпроєкт про дівчат-підлітків у військовому ліцеї
Телеканал Live покаже спецпроєкт про дівчат-підлітків у військовому ліцеї
Він вийде у День захисників та захисниць України.

Телеканал Live покаже спецпроєкт про дівчат-підлітків, які навчаються у Київському військовому ліцеї імені Іваана Богуна, про що повідомила пресслужба каналу.

Проєкт вийде в ефір 14 жовтня, у День захисників та захисниць України, о 12:35.

Особливістю ліцею імені Богуна є відсутність розподілень між жіночими та чоловічими ротами, там всі вчаться в однакових умовах. 

Журналісти покажуть як дівчата, які обрали військову професію, живуть і готуються до служби, наскільки важко їм відмовитися від звичайного підліткового життя, чи є дівчата мотивованішими та цілеспрямованішими за хлопців та як вони будують стосунки під наглядом командирів.

«Кожна хвилина у житті ліцею розписана, і нам вдалося вловити усі моменти, не змінюючи повсякденного життя. Його складність у тому, що ми не вдалися до жодної постановочної зйомки. Ми були простими спостерігачами, які на хвилинку втрутилися в життя ліцеїстів, щоб вирвати емоцію або коментар. І це було не просто, адже нам мали довіритися. З деякими дівчатами потрібно було говорити по 2-3 рази, вперше – за сніданком, потім – у коридорі, ще раз – у кімнаті.

Вони там всі, по суті, діти, які рано подорослішали. Мене здивувало те, що дівчата відмовляються від свого дитинства, стають дорослими і їм потрібно себе зібрати. На цьому етапі вони стають солдатами та відмовляються від побачень, зачісок, макіяжів заради майбутнього і своєї військової кар’єри», – розповіла співавторка проєкту Каміла Мамедова.

Також співавторами проєкту стали Олег Татарінов та Валентин Жаровський.

Нагадаємо, в осінньому сезоні канал Live запустив низку нових проєктів: психологічне токшоу «Реальне життя» з Оленою Філоновою, проєкт про сексуальну освіту «Секс і місто» з Юлією Гайворонською, політичне токшоу «Діалог з країною» із Олександром Преподобним та психологічне токшоу «Не бреши мені» зі Спартаком Суботою та Лесею Матвєєвою.

Огляд на «Реальне життя» з Оленою Філоновою читайте тут, а на «Секс і місто» – тут.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY