detector.media
13.10.2021 12:13
«365 казок на ніч»: у Megogo з'явились три нові цикли аудіоказок за творами сучасних українських авторів
«365 казок на ніч»: у Megogo з'явились три нові цикли аудіоказок за творами сучасних українських авторів
Проєкт створюється спільно з Українським інститутом книги.

У медіасервісі Megogo з'явились ще три цикли аудіоказок за творами сучасних українських авторів у рамках проєкту «365 казок на ніч», про що повідомила пресслужба.

Кожен цикл складається з 20 випусків — це історії про природу, знання та героїв.

Серед озвучених казок — твори Ольги Купріян, Марії Солтис-Смирнової, Олени Шкаврон, Віталії Савченко, Ольги Полевіної, Наталії Шейн, Еліни Заржицької та Євгенії Пірог.

Казки озвучені професійними дикторами і доступні до прослуховування безкоштовно у мобільному додатку Megogo. Проєкт створюється спільно з Українським інститутом книги.

«За місяць ми розмістимо ці казки на YouTube-каналі УІК, до кожної казки додамо яскраві анімовані ілюстрації, тексти з правильними наголосами для коректного читання вголос і розвивальні завдання для дітей, розроблені методистом. Усе – щоб вибороти увагу непосидючих читачів і читачок, а їхнім батькам надати зручні матеріали для родинного читання», – розповіла координаторка проєкту в УІК Юлія Колісник.

Нові цикли аудіотворів поступово з’являтимуться на медіасервісі до кінця 2021 року. 

У 2020 році Megogo та УІК представили новорічні та різдвяні аудіоказки за творами відомих письменників, які озвучили українські зірки.

Крім того, Megogo розпочав виробництво аудіосеріалів. А з нагоди 30-річчя Незалежності України платформа створює 30 аудіогідів українськими музеями, заповідниками, замками та іншими культурними пам’ятками. 

Фото: istockphoto.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY