detector.media
13.10.2021 11:55
У кінотеатрі «Жовтень» відбудеться показ студентських фільмів програми «Перший погляд»
У кінотеатрі «Жовтень» відбудеться показ студентських фільмів програми «Перший погляд»
До програми «Перший погляд» входять короткометражні фільми українських студентів профільних вишів та кіношкіл.

У неділю, 24 жовтня, о 14:50 у кінотеатрі «Жовтень» у межах кінофестивалю «Київський тиждень критики» відбудеться показ студентських фільмів програми «Перший погляд» з обговоренням за участі творців.

Програма «Перший погляд» – індустрійна секція кінофестивалю «Київський тиждень критики», який триватиме в кінотеатрі «Жовтень» з 21 до 27 жовтня. На показ запрошуються українські продюсери, відбірники кінофестивалів та кінокритики. Вхід за реєстрацією.

До програми «Перший погляд» входять короткометражні фільми українських студентів профільних вишів та кіношкіл. Серед 80-ти поданих фільмів до участі було обрано п’ять студентських кіноробіт, створених у межах навчального процесу після 1 січня 2020 року.

Серед фіналістів – студенти й студентки Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, Київського національного університету культури і мистецтв, Варшавської кіношколи та Будапештського університету імені Лоранда Етвеша (ELTE).

Зокрема, це фільми:

Стрічки були відібрані селективним комітетом програми у складі трьох студенток, які вивчають кіномистецтво і були обрані на конкурсній основі, та критиків-кураторів фестивалю «Київський тиждень критики».

Журі продюсерів обере фільм-переможець, режисер або режисерка якого отримає Приз – сертифікат на отримання послуг зі звукових робіт у майбутній стрічці на суму 1000 доларів від CINEMA SOUND PRODUCTION.

До складу журі увійшли:

До складу студентської селективної комісії увійшли: Діана Ролемська, Валерія Рябуха та Софія Гринь (КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого).

Організатором фестивалю виступиає компанія «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Графіка: «Київський тиждень критики»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY