detector.media
13.10.2021 14:47
Серіал з Остапом Ступкою від Нового каналу потрапив до світових трендів Каннського телеринку
Серіал з Остапом Ступкою від Нового каналу потрапив до світових трендів Каннського телеринку
На екрани стрічка вийде у 2022 році.

Серіал Нового каналу «Полкан» потрапив в перелік найсвіжіших світових трендів канського телеринку Fresh TV. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили у пресслужбі Нового каналу. 

Серіал «Полкан» – історія досвідченого й цинічного опера Павла Сафронова, якого грає Остап Ступка. Сафронов впав у кому, після чого його душа переселилася в дворового пса. Єдиний, хто чує голос поліцейського, – його молодий напарник, лейтенант Слава Курочка, який тільки почав кар'єру в поліції. Разом з собакою він і буде розслідувати злочини, раз у раз потрапляючи в комічні ситуації.

Серіал потрапив у Fresh TV Fiction – список найцікавіших серіальних новинок світу, який презентує аналітична компанія The Wit в Каннах. Конференція Fresh TV вважається головним профільним заходом, який щорічно збирає тисячі професіоналів з усіх країн.

Начальник відділу міжнародних продажів і ко-продукції SLM Анастасія Батаева-Докаленко зауважила, що відбір проекту до презентації на Fresh TV вважається престижним – це показник якості продукту, він істотно збільшує шанси на його міжнародні продажі.

Прем'єра серіалу «Полкан» відбудеться в 2022 році на Новому каналі.

Нагадаємо, на наступний рік Новий готує низку комедій і драмеді. Серед них також продовження серіалу «Будиночок на щастя» та адаптація формату Younger.

Фото: пресслужба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY