detector.media
13.10.2021 10:04
Канал «Дом» витратить 34 млн грн на тревел-шоу «Украина с первого взгляда»
Канал «Дом» витратить 34 млн грн на тревел-шоу «Украина с первого взгляда»
Минулого місяця канал також закупив послугу зі створення тревел-шоу за 34 млн грн.

Державний канал «Дом» витратить 33,9 млн грн на тревел-шоу «Украина с первого взгляда» (програма йтиме російською). Відповідна інформація міститься на порталі «Прозорро», на що звернули увагу «Наші гроші».

Так, «тревел-шоу з елементами нарису та краєзнавства» складатиметься зі 100 епізодів по 45 хвилин, тобто кожен випуск коштує 339 тис. грн.

У цьому шоу іноземці подорожуватимуть різними регіонами України, пробуватимуть українські страви та порівнюватимуть зі своєю країною. Героїв шукатимуть через соціальні мережі. Програма має популяризувати країну для туристів, показати природу, історичні пам'ятки тощо.

Програму створюватиме «Пілот Продакшн». Закупівлю провели за переговорною процедурою, тому що предмет полягає у створенні або придбанні витвору мистецтва. 

Автором ідеї програми є Олена Кошіль, вона очолює ПП «Студія Пілот». Раніше Олена працювала головним редактором «Нового каналу», креативним продюсером «ТЕТ», креативним продюсером серіального виробництва «ICTV», а також креативним продюсером департаменту кіносеріального виробництва ТРК «Україна». 

У вересні канал «Дом» також замовив «Пілот Продакшн» виробництво тревел-шоу на 34,20 млн грн. Воно називатиметься «Посетите мой дом». Ідея проєкту схожа на «Украина с первого взгляда», але мандруватимуть країною не іноземці, а самі українці.

Раніше ведучий Олександр Педан разом із донькою Валерією запустили тревел-шоу про українські виші  — «УніверCheck».

Фото: pravda.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY