detector.media
08.10.2021 10:23
Вийшов офіційний тизер стрічки «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті Кузьми Скрябіна
Вийшов офіційний тизер стрічки «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті Кузьми Скрябіна
Прем’єру стрічки заплановано на весну 2022 року.

Опубліковано перший офіційний тизер комедійного роуд-муві «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами однойменної повісті українського музиканта Кузьми Скрябіна, повідомляє Держкіно.

За сюжетом, дія відбувається в 90-х роках минулого століття. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там нібито є колекціонер, готовий обміняти цю автівку на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту – встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі все йде не за планом. Точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Прем’єру стрічки заплановано на весну 2022 року.

У ролях: Іван Бліндар, Володимир Гева, Марія Стопник

Виробництвом займається компанія Star Media.

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року на Дніпропетровщині в результаті аварії загинув лідер українського рок-гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма.

Ідея екранізувати його повість була озвучена у 2017 році на 8-му Одеському кінофестивалі. Star Media тоді оголошувала кампанію з краудфандингу, щоби зібрати гроші на виробництво. Повідомлялось, що прибуток від прокату стрічки планують перерахувати до Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна.

У січні 2020 року було оголошено кастинг на роль Кузьми СкрябінаЗйомки розпочались у серпні 2020 року. У жовтні 2020-го оголосили виконавця головної ролі.

Фото: скріншот тизера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY