detector.media
08.10.2021 08:34
Українська служба «Радіо Свобода» та телеканал «Настоящее время» відкрили низку вакансій
Українська служба «Радіо Свобода» та телеканал «Настоящее время» відкрили низку вакансій
Наразі Київ став регіональним бюро з огляду на переслідування журналістів в Білорусі та Росії.

Українська служба «Радіо Свобода» та телеканал «Настоящее время» відкрили низку вакансій. Про це повідомив регіональний директор «Радіо Свобода» по країнах Європи і розвитку телепроектів Кирило Сухоцький.

«Українська служба "Радіо Свобода" зараз шукає головного редактора діджитал, голову social media, редактора Youtube-каналів, а також спеціалізованих кореспондентів, здатних як приносити ексклюзиви, так і працювати на оновленому бренді прямих стрімів "Свобода Live": є вакансії головного політичного корра, головного економічного корра, спецкора по live breaking news coverage і мультимедійного продюсера на лайвстріми. Це все в Києві українською мовою», – написав він та додав, що незабаром може з'явитися ще більше вакансій.

Крім того, телеканал «Настоящее время», для якого Київ став регіональним бюро після проблем в Росії і Білорусі, шукає київського кореспондента, який висвітлюватиме події в Україні, і координуючого продюсера по Україні, а також лінійного продюсера в програму «Утро» – ранковий прайм, який виходить на телеканалі з київської студії. Робота в Києві російською мовою.

Детальніше з вакансіями можна ознайомитись на сайті «Радіо Свобода».

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY