detector.media
07.10.2021 19:29
Білоруську б’юті-блогерку за запитом Польщі розшукує Інтерпол
Білоруську б’юті-блогерку за запитом Польщі розшукує Інтерпол
Вона стверджує, що це не стосується політики в Білорусі.

Польща через Інтерпол розшукує білоруську блогерку та візажистку Катерину Ришкевіч, відому як Катя Ейфорія. Про це пише «Наша Ніва». 

Ришкевіч заробляє макіяжем, співпрацює з іноземними фотографами, має свій канал на ютубі. В базі міжнародного розшуку Інтерполу вона з’явилась, оскільки може бути причетною до відмивання доходів від злочинної діяльності й участі в злочинному угрупуванні.

Червона мітка на фото означає, що вона в міжнародному розшуці, що передбачає затримання й арешт для екстрадиції. Її можуть затримати при спробі перетнути кордони Євросоюзу. Також ця мітка означає, що порушення, в якому її підозрюють, передбачає покарання строком більш як 2 роки позбавлення свободи.

У коментарі НН Катерина відповіла: «Я в курсі, це ніяк не пов’язано з політикою в Білорусі, мій адвокат займається питанням». Зараз вона перебуває в Дубаї.

Нагадаємо, що 15 липня 2021 року Державного бюро розслідувань повідомило, що Інтерпол оголосив ексдепутата Верховної Ради, колишнього власника банку «Фінанси та кредит» Костянтина Жеваго в міжнародний розшук.

За даними ДБР, колишній власник АТ «Банк «Фінанси та Кредит» організував розтрату 113 мільйонів доларів США цієї установи. Пресслужба Костянтина Жеваго тоді заперечили цю інформацію.

30 грудня у структурі власності телеканалу «Еспресо» відбулися зміни. Арсеній Яценюк, дружина глави МВС Інна Авакова та дружина народного депутата Миколи Княжицького Лариса Княжицька відчужили свої частки у статутному капіталі телеканалу «Еспресо» на користь компанії Atmosphere Entertainment, кінцевим власником якої є Іван Жеваго, син українського олігарха, народного депутата Костянтина Жеваго.

Фото: НН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY