detector.media
06.10.2021 15:00
Уряд виділив 25 млн грн на популяризацію вакцинації проти COVID-19
Уряд виділив 25 млн грн на популяризацію вакцинації проти COVID-19
Розпорядником коштів буде Міністерство культури та інформаційної політики.

Кабінет міністрів України виділив 25 млн грн на інформаційно-комунікаційну кампанію серед населення щодо вакцинації від коронавірусу, повідомляє «Суспільне».

«З метою заохочення громадян до вакцинації від COVID-19 та їх інформування про важливість проведення цієї вакцинації, місце розташування пунктів щеплень для проведення вакцинації від COVID-19, нововведень у законодавстві, спрямованих на запобігання виникненню, поширенню та ліквідацію спалахів, епідемій і пандемій COVID-19 пропонується додатково провести інформаційно-комунікаційну кампанію серед населення щодо вакцинації», — йдеться у пояснювальній записці до постанови уряду. 

Гроші на кампанію планується виділити з спеціального фонду, створеного для боротьби з поширенням коронавірусу, та передати Міністерству культури та інформаційної політики в рамках програми «Здійснення заходів у сфері захисту національного інформаційного простору».

Раніше голова Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомляв, що уряд виділить додаткові кошти для закупівлі реклами на телебаченні для промоції вакцинації. На запит «Детектора медіа» щодо суми цих коштів відповіді не надійшло.

Фото: istockphoto.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY