detector.media
06.10.2021 14:40
«Червоні рюкзаки»: «Добранічфільм» презентувала трейлер проєкту для дітей про рідкісних тварин
«Червоні рюкзаки»: «Добранічфільм» презентувала трейлер проєкту для дітей про рідкісних тварин
Подивитись програми можна буде безкоштовно з 12 жовтня.

Українська продакшн-компанія «Добранічфільм» презентувала трейлер проєкту для дітей «Червоні рюкзаки», повідомляє пресслужба.

«Червоні рюкзаки» — це п’ять програм для дітей молодшого й середнього шкільного віку. Вони розповідають про диких тварин, птахів і риб, які занесені до Червоної книги України та перебувають на межі зникнення: кіт лісовий, пелікан кучерявий, бджола медоносна, білуга звичайна, сиворакша.

Показ телепрограм відбудеться безкоштовно на YouTube-каналі продакшена з 12 жовтня.

Зйомки відбулись влітку в містечку Вилкове, Дунайській дельті та на Тузлівських лиманах. На ролі ведучих обрали підлітка та його собаку — 12-річного Андрія Матешка та його пса Рея.

Андрій цікавиться захистом природи й екологічною тематикою, мріє досліджувати навколишній світ із позиції екоактивіста. Він також зннімався у стрічках «Готель Едельвейс», «Сходознавець», «Фокстер і Макс» і серіалі «Гордіїв вузол», а також озвучив героя в мультфільмі «Віктор Робот».

Режисеркою та сценаристкою «Червоних рюкзаків» є Анастасія Матешко — режисерка, сценаристка, письменниця, членкиня Національної спілки кінематографістів України, Лауреат Державної премії ім. Лесі Українки.

Експертну підтримку у створенні серії програм надає WWF Україна. Науковою консультанткою виступила Інна Гоч — керівниця водного напряму у WWF Україна.

Виробництво проєкту здійснюється за підтримки Українського культурного фонду.

Фото: пресслужба

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY