detector.media
05.10.2021 15:53
До 10 жовтня – прийом заявок на регіональну стипендіальну програму «Радіо Свобода»
До 10 жовтня – прийом заявок на регіональну стипендіальну програму «Радіо Свобода»
Програма триватиме з 3 січня до 31 серпня 2022 року, її учасники отримуватимуть щомісячну стипендію.

Радіо «Вільна Європа/Радіо Свобода» розпочинає прийом заявок на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships на 2022 рік.

Документи прийматимуть до 10 жовтня 2021 року, переможців оголосять до 15 листопада. 

Метою стипендії є сприяння професійному розвитку журналістів-початківців у країнах «Східного партнерства» ЄС та Західних Балкан на підтримку свободи та незалежності ЗМІ.

Програма фінансується за рахунок гранту посольства США в Чеській Республіці і «базується на місії Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода сприяти незалежній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини».

Переможців програми інтегрують у щоденну роботу бюро, де вони працюватимуть повний робочий день, щоб виробляти контент для всіх журналістських платформ, та братимуть участь у редакційних дискусіях.

Програма триватиме з 3 січня 2022 року до 31 серпня 2022 року. Вона включатиме візит до офісу Радіо Свобода в Празі для додаткового професійного розвитку. Учасники програми отримуватимуть щомісячну стипендію.

У випадку потреби стипендіатам нададуть житло. Стипендіатами премії ставали Анастасія Магазова, Наталія Патрікєєва, Вікторія Жуган, Ольга Комарова, Михайло Штекель, Юлія Турчинська.

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY