detector.media
05.10.2021 12:47
Агенція OMD Optimum Media виграла тендер на комплексне медіаобслуговування Vodafone
Агенція OMD Optimum Media виграла тендер на комплексне медіаобслуговування Vodafone
Мобільний оператор перше співпрацював з різними агенціями, а зараз вирішив провести тендер і обрати одного партнера.

Тендер на комплексне медіаобслуговування мобільного оператора Vodafone виграла OMD Optimum Media. Про це повідомляє пресслужба агенції.

Компанія Vodafone раніше співпрацювала з агентствами таких холдингів, як dentsu Ukraine, Razom Group, GroupM Ukraine, OMD OM Group, вперше за останні роки проводила тендер на комплексне медіаобслуговування.

Керівник напрямку медіа, комунікацій та бюджетування «Vodafone Україна» Світлана Таборських зазначила, що  компанія ставить перед собою амбітні завдання і потребує партнера, здатного їх досягнути.

«На наш погляд, OMD Optimum Media надало нам найбільш цілісну пропозицію щодо стратегії, засновану на унікальних технологічних підходах і ефективним медіа закупівлям. Нам імпонує високий рівень професіоналізму і орієнтація на бізнес-результат команди агентства, ми налаштовані на ефективне і довгострокове співробітництво», – каже Таборських.

Chief Operating Officer OMD Optimum Media Олександр Співак розказав, що його агенція співпрацює з Vodafone вже більше п'яти років за окремими напрямами. Перемогу у тендері він вважає відповідальністю та нагодою реалізувати нові підходи: «Ми маємо намір внести істотний внесок в розвиток бізнесу Vodafone в Україні».

Графіка: OMD

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY