detector.media
04.10.2021 18:52
Вибори мера Харкова: майже 6 тисяч гривень коштує 1 секунда політичної реклами на «Плюсах»
Вибори мера Харкова: майже 6 тисяч гривень коштує 1 секунда політичної реклами на «Плюсах»
Політична реклама під час виборчої кампанії мера Харкова варіюється залежно від дня тижня та години, а серед форматів, пропонованих телеканалами, є як короткі відеоролики, так і цілі програми.

Видання «Голос України» та «Урядовий кур'єр» опублікували дані про ціни на політичну рекламу в контексті позачергових виборів мера Харкова, які відбудуться 31 жовтня. Про це пише «Чесно».

За інформацією видань, найдорожча реклама коштує на «1+1» – 173 тисячі гривень за 30 секунд (одна секунда – 5773 гривень). Оскільки ціна на рекламу також залежить від години та дня тижня, то найбільше коштує прайм-тайм – з 21:00 до 22:00. найдешевше – вночі. Після «Плюсів» в плані ціни на рекламу йдуть канали «Україна» та «ІНТЕР/ІНТЕР+».

Інформацію про розцінки телереклами під час виборів у Харкові можна побачити у таблиці «Чесно».

Натомість регіональний телеканал «ПРАВО А/ТВК» пропонує не короткі відеоролики, а цілі програми. До прикладу, реклама до 3 хвилин з 7:00 до 12:00 коштуватиме 500 гривень за 1 хвилину. А от реклама до 30 хвилин з 6:00 по 10:00 на цьому телеканалі обійдеться у 240 гривень за 1 хвилину.

До порівняння, протягом парламентських виборів найдорожча реклама у вечірньому прайм-таймі на «Плюсах» коштувала 2 250 гривень. Тобто під час позачергових виборів мера Харкова «1+1» має вдвічі більшу ціну, ніж під час парламентської кампанії.

Нагадаємо, що колишнього журналіста, політв'язня та першого заступника голови Черкаської обласної ради Романа Сущенка, який балотується від партії «Європейська солідарність», зареєстрували в окрузі №197 на Черкащині. 

Разом із ним у цьому окрузі балотується кандидат від партії «Свобода» та екснардеп Андрій Іллєнко.

Фото: Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY