detector.media
04.10.2021 17:30
ICTV покаже прем'єру документального фільму Сергія Лозниці «Бабин Яр. Контекст»
ICTV покаже прем'єру документального фільму Сергія Лозниці «Бабин Яр. Контекст»
«Бабин Яр. Контекст» – фільм-лауреат спеціальної премії Каннського кінофестивалю 2021 року

У понеділок, 4 жовтня, у рамках спецформату «Свободи слова» на ICTV вперше в Україні відбудеться прем’єра документального фільму режисера Сергія Лозниці «Бабин Яр. Контекст». Трансляція розпочнеться о 22:00 в ефірі «Свободи слова».

Після завершення показу стрічки в студії відбудеться її обговорення, а також дискусія про місце трагічних подій 80-річної давнини в історії України та всього світу. 

До участі в обговоренні були запрошені: 

«Бабин Яр. Контекст» – фільм-лауреат спеціальної премії Каннського кінофестивалю 2021 року режисера Сергія Лозниці, зроблений нідерландською компанією ATOMS & VOID за підтримки Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр». Стрічка основана на архівних матеріалах і розповідає про події, які призвели до вбивства майже 34 тисяч євреїв в окупованому нацистами Києві 29–30 вересня 1941 року, а також про наслідки цієї трагедії.

«Бабин Яр. Контекст» отримав нагороду серед документальних фільмів – премію «Золоте око» на Каннському міжнародному кінофестивалі та премію імені Шанталь Акерман на Єрусалимському міжнародному кінофестивалі як кращий іноземний документальний фільм. 

Графіка: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY