detector.media
01.10.2021 15:50
«РБК-Україна» запускає проєкт про ринок нерухомості
«РБК-Україна» запускає проєкт про ринок нерухомості
Матеріали виходитимуть у форматі новин, аналітичних статей, порівняльних оглядів та власних рейтингів.

Редакція «РБК-Україна» повідомила про запуск проєкту REALTY, який буде присвячений ринку нерухомості в Україні й світі. Метою проєкту є «сприяння розвитку ринку нерухомості в Україні». 

Як обіцяє редакція, в межах проєкту будуть публікувати статті, огляди та новини про ціни на квартири та заміські будинки, тенденції ринку комерційної нерухомості, інформацію про будівництво та введення в експлуатацію нових об'єктів, аналітику і поради експертів.

«Будівельна галузь активно відновлює втрачені через COVID-пандемії позиції. Тільки за останні півроку обсяги будівництва житла в Україні, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, зросли майже на 20%. Водночас досі невирішеними залишаються проблеми з багатьма недобудованими житловими комплексами колись великих гравців ринку. Тому ми вирішили розповідати читачам про актуальну ситуацію на ринку і тому, як убезпечити себе від можливих неприємностей в процесі купівлі житла», – заявив головний редактор «РБК-Україна» Сергій Щербина.

Редактор проєкту Леся Панченко додала, що розділ буде щодня наповнюватися матеріалами різноманітного спектру – від порад при покупці квартири (первинний і вторинний ринок), заміської та комерційної нерухомості, нюансах в оренді житла – до добірок будівельних об'єктів за кордоном, особливостей розвитку сучасного міського середовища в цілому.

Матеріали виходитимуть у форматі новин, аналітичних статей, порівняльних оглядів та власних рейтингів. Авторські колонки для проєкту будуть вести профільні фахівці.

Колаж: «РБК-Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY