detector.media
30.09.2021 17:35
7 жовтня – дискусія «Стандарти та саморегуляція: як зберегти якісну журналістику для суспільства?»
7 жовтня – дискусія «Стандарти та саморегуляція: як зберегти якісну журналістику для суспільства?»
Учасники дискусії обговорять, зокрема, як якісна журналістика допоможе підвищити монетизацію ЗМІ.

У четвер, 7 жовтня, з 11:00 до 14:00 години у комбінованому форматі офлайн/онлайн відбудеться фахова регіональна дискусія «Стандарти та саморегуляція: як зберегти якісну журналістику для суспільства?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з виданням «Запорізька правда» та Факультетом журналістики Запорізького національного університету.   

Дискусія відбудеться офлайн: м. Запоріжжя, вул. вул. Жуковського, 66, Запорізький національний університет на базі факультету журналістики (корп.2, поверх 2, ауд.224).

Онлайн: на платформі Zoom. Посилання на Zoom  – буде повідомлено додатково після реєстрації https://forms.gle/6v12vimDnfHywn8x7 

Подія на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/327478442467066/ 

До участі у заході запрошені керівники і журналісти регіональних ЗМІ Запорізької області, викладачі і студенти факультету журналістики ЗНУ, відповідальні з питань взаємодії зі ЗМІ від суду, прокуратури, поліції, члени Комісії з журналістської етики.

Модеруватиме розмову Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики (онлайн) та Наталія Зворигіна, головна редакторка «Запорізької правди» (офлайн). 

В ході дискусії передбачено обговорення:

Крім того, до участі запрошуються журналісти та медіаексперти, а також усі зацікавлені у розвитку етичної журналістики Запоріжжя та Запорізької області. Вітається активна дискусія і додаткові запитання під час заходу. 

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи - Кодексі етики українського журналіста. 

Графіка: КЖЕ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY