detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
30.09.2021 14:06
Radio1 змінило формат і збільшило кількість інформаційних програм
Radio1 змінило формат і збільшило кількість інформаційних програм
Radio1 є місцевим мовником і не конкурує з великими радіомережами, контент яких переважно музичний.

Національна рада з питань телебачення та  радіомовлення переоформила ліцензію Radio1 (юридична особа ТОВ «ТРК “Українське музичне мовлення”»). Таке рішення регулятор прийняв під час засідання 30 вересня.

Основною зміною в програмній концепції стало збільшення частки інформаційно-аналітичних програм з 30 хвилин до 7 годин 30 хвилин. За словами членів Нацради, фактично змінився формат радіостанції з музично-розважального на музично інформаційний.

Представниця компанії Наталія Лященко зазначила, що Radio1 є місцевим мовником і не конкурує з великими радіомережами, контент яких переважно музичний.

«Трудовий колектив вважає, що так буде легше залучати слухача, отримувати гроші і заробляти гроші на місцевому ринку», – додала вона.

Також, за її словами, радіостанція у партнерстві з місцевим каналом планує виробляти продукт.

Перший заступник голови Валентин Коваль, застеріг радіостанцію: «Головне, щоб це не була звукова доріжка каналу». З цим представниця каналу погодилась.

Нагадаємо, співзасновниками радіостанції є топ менеджери ТРК «Київ» Юрій Лященко разом з дружиною Наталією Лященко. Спершу вона виходила у форматі інтернет радіостанції.  Однак у 2017 році отримала частоту 100,1 МГц у с. Підгайцях Волинської обл.

Фото: Tom Webster/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY