detector.media
30.09.2021 12:39
Ганна Степанець та Володимир Полуєв вестимуть програму «Чергові по країні» на каналі «Україна 24»
Ганна Степанець та Володимир Полуєв вестимуть програму «Чергові по країні» на каналі «Україна 24»
Проєкт стартує 4 жовтня.

Канал «Україна 24» запускає нову програму з Ганною Степанець та Володимиром Полуєвим «Чергові по країні», повідомляє пресслужба каналу.

Щоденний проєкт стартує 4 жовтня о 18:10. 

«Чергові по країні» — соціально-політична програма, у якій Ганна Степанець та Володимир Полуєв із гостями у студії обговорюватимуть резонансні теми.

«Головна ціль нашої команди — донести бачення проблем до тих, від кого залежить ухвалення рішень, що впливають на наше життя. Ми прагнемо стати справжнім зворотним зв’язком між народом і владою, а нашу студію зробити територією формулювання спільних цілей», — розповіла Ганна Степанець.

Нагадаємо, в серпні стало відомо, що телеведучі Володимир Полуєв та Ганна Степанець офіційно перейшли з каналу «Наш» на телеканал «Україна 24»

З жовтня 2020 року Полуєв та Степанець працювали на каналі «Наш», зокрема вели такі програми як «Смотрящие» та «П'ятниця. Вечір».

До переходу на канал «Наш» Полуєв та Степанець були ведучими на телеканалі Медведчука «112 Україна». Вони вели токшоу «Пульс». За оцінками моніторингів «Детектора медіа», в цьому токшоу просували інтереси партії «ОПЗЖ» та меседжі проросійської пропаганди.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY