detector.media
29.09.2021 14:50
Адвокат Порошенка заявив, що суд «вимушено» відкрив справу проти Bihus.info
Адвокат Порошенка заявив, що суд «вимушено» відкрив справу проти Bihus.info
Він вважає, що всі оприлюднені журналістами досі відео були нібито змонтовані.

Адвокат колишнього президента і теперішнього нардепа Петра Порошенка Ігор Головань заявив, що Окружний адміністративний суд міста Києва нібито вимушено вирішив відкрити провадження в адміністративній справі за позовом проти ГО «ТОМ 14», де позивач вимагає оприлюднити так звані «плівки Медведчука» у «первісному» вигляді. Про це повідомляє Прямий канал.

Зазначимо, що «Детектор медіа» надсилав пану Голованю запит із приводу цієї справи, але так і не отримав відповіді.

«Bihus.info – відповідач в адміністративному процесі. Після багатомісячних "танців з бубном" українська "адміністративна Феміда" вимушено відкрила провадження в адміністративній справі за нашим позовом до Bihus.info (ГО "ТОМ 14"), де ми вимагаємо оприлюднення так званих "плівок Медведчука" у їх первісному вигляді», – заявив Головань.

Він вважає, що всі оприлюднені журналістами досі відео були нібито змонтовані. Деніс Бігус раніше заявляв, що багатогодинні опубліковані розмови є повними записами.

Головань також звинувачує Bihus.Info у роботі на владу.

Раніше справу було передано з Окружного адміністративного суду міста Києва до Верховного Суду, який вирішив повернути позовну заяву позивачеві. Суд мотивував своє рішення тим, що в позові об'єднані вимоги до громадської організації Бігуса та до президента України Зеленського, хоча вони мають різну підсудність.

Фото: bihus.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY