detector.media
27.09.2021 08:02
«Детектор медіа» відзначає двадцятиріччя: новий дизайн, конкурси, спецпроєкти
«Детектор медіа» відзначає двадцятиріччя: новий дизайн, конкурси, спецпроєкти
27 вересня 2001 року презентували «Телекритику» — перше українське онлайн-видання про медіа. Підбиваємо підсумки та починаємо новий етап у житті.

27 вересня виповнюється 20 років із дня, коли медійній спільноті, політикам, експертам і дипломатам презентували «Телекритику» — онлайн-видання команди Наталії Лигачової, яке стало першим українським медіа про медіа. З нагоди двадцятиріччя сайт «Детектор медіа» (до 2016 року — «Телекритика») змінює дизайн і готує для своїх читачів низку конкурсів та спеціальних проєктів.

«Ми давно готувались осучаснити дизайн, але вирішили зробити це до двадцятиріччя проєкту, — коментує голова громадської організації «Детектор медіа» і шефредакторка групи видань ДМ Наталія Лигачова. — Новий дизайн розроблений дизайн-студією «Зграя» і втілений full-stack розробником і IT-директором “Детектора медіа” Андрієм Чулковим.  Новий дизайн — це відповідь на сучасні виклики та тренди в онлайн-медіа. Сподіваємось, що він буде зручнішим для наших читачів і спонукатиме їх проводити більше часу на сайті». Редакція буде вдячна читачам, якщо вони повідомлятимуть про будь-які недоліки чи прояви некоректної роботи нового дизайну на адресу info@detector.media або в повідомлення фейсбук- і інстаграм-сторінки «Детектор медіа».

У своєму зверненні до читачів із нагоди річниці Наталія Лигачова згадує, з чого починалась «Телекритика», й розмірковує, заради чого варто було, витримуючи непрості випробування, творити цей проєкт протягом двадцяти років.

У наступний тиждень особливо уважно стежте за фейсбук-сторінкою, інстаграм-сторінкою та телеграм-каналом «Детектора медіа». Ми готуємо конкурси, вікторини та розіграші призів, цікаві нові формати та історії про нашу роботу. Це нагода ближче познайомитись із командою «Детектора медіа» та отримати приємну винагороду. А ще скоро ми оголосимо про створення Клубу читачів «Детектора медіа», тож на всіх нас чекає ще багато приємних подій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY