detector.media
25.09.2021 10:31
СБУ оголосила підозру тещі Анатолія Шарія
СБУ оголосила підозру тещі Анатолія Шарія
Співробітники спецслужби вважають, що вона причетна до фальсифікації документів щодо перереєстрації політичної партії «Об’єднана Україна» у політичну партію «Партія Шарія».

СБУ оголосила підозру одній із керівниць «Партії Шарія». Джерела деяких українських видань, наприклад, «Ліги», стверджують, що це теща політика і блогера Анатолія ШаріяАлла Бондаренко.

Також на це вказують дописи його дружини Ольги Шарій у телеграмі. Всі троє перебувають під санкціями

За даними СБУ, підозрювана причетна до підробки документів про перереєстрацію політичної партії «Об’єднана Україна» у політичну партію «Партія Шарія». Також вона фальсифікувала протоколи засідань «політичної сили», щоб обрали «потрібних керівників партії».

Спецслужба згадує Віктора Шарія, на якого зареєстровано «Партію Шарія». Він заявив, що не має жодного відношення до діяльності даної «політичної сили» і лише дав нотаріальну згоду на використання в ній свого прізвища за $500.

Підозрюваній обирають запобіжний захід. СБУ продовжує слідство в напрямку встановлення причетних до цієї «протиправної діяльності».

Нагадаємо, що одним указом санкції введені проти Анатолія Шарія, його дружини Ольги Шарій і тещі Алли Бондаренко. Під обмеженнями тепер інформаційне агентство «Шарій.NET», а також соціальні мережі і YouTube-канали.

20 серпня Рада нацбезпеки і оборони запровадила персональні санкції проти засновника й головреда онлайн-видання Strana.ua Ігоря Гужви та пов’язаних із ним юридичних осіб.

Інтернет-провайдери почали блокувати сайт Strana.ua Ігоря Гужви 21 серпня.

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY