detector.media
24.09.2021 14:26
«Корисна програма» на «Інтері» розпочне сезон в оновленій студії та зі змінами у форматі
«Корисна програма» на «Інтері» розпочне сезон в оновленій студії та зі змінами у форматі
Ведучий та експерти програми даватимуть поради не тільки щодо харчування та вибору продуктів, але й щодо інших сфер життя.

«Корисна програма» на каналі «Інтер» розпочне осінній сезон в оновленій студії та зі змінами у форматі, повідомляє пресслужба.

Прем'єра оновленого проєкту відбудеться 28 вересня.

Ведучий Олександр Лук'яненко разом з експертами токшоу будуть говорити не тільки про здорове харчування і вибір продуктів, але і про інші сфери життя.

«Люди постійно питали, чому ми не даємо корисних порад в інших важливих сферах життя. І ми зробили зміни в програмі. Тепер в ній будуть різноманітні поради від спеціалістів у всіх галузях», – розповів головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін.  

У проєкті буде п'ять постійних рубрик: безпечний будинок, здоров'я, краса, мода, кулінарія. Акцент творці програми робитимуть на тому, як навести лад у кожній із цих сфер життя без зайвих витрат.

До студії «Корисної програми» приходитимуть зіркові гості, а також лікарі, дієтологи, технологи, шефкухарі, стилісти, дизайнери.

Новий сезон програми знімається в оновленій студії.

«Тепер студія токшоу більше нагадує затишний будинок. Основна локація – вітальня, в якій ведучий зустрічає гостей і експертів, а також є імпровізовані кімнати: кухня, гардеробна, спальня, ванна», – розповіла керівниця проєкту Катерина Куренкова.

Випуски програми виходитимуть з вівторка по п'ятницю о 10:00. 

«Корисна програма» вперше вийшла в ефір на «Інтері» у вересні 2019 року.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY