detector.media
24.09.2021 12:25
Сакен Аймурзаєв розпочав співпрацю з каналом «Дом»
Сакен Аймурзаєв розпочав співпрацю з каналом «Дом»
Перший матеріал Аймурзаєва на каналі «Дом» присвячений виборам до Держдуми РФ.

Журналіст Сакен Аймурзаєв повідомив, що розпочав роботу над циклом матеріалів для каналу «Дом» в межах програми «Спеціальний репортаж».

«Останні кілька років багато хто з вас задавали мені питання: де тебе можна почути, на яких радіостанціях, де побачити, на яких каналах? Тепер це можливо на українському телеканалі "Дом", співпрацю з яким я починаю. Перший матеріал – про вибори до Держдуми РФ. Найближчі місяці, з регулярністю раз на два тижні, будемо робити спецтеми, сподіваюся, цікаві вам і мені»,  написав Аймурзаєв у фейсбуці.

Журналіст додав, що продовжить роботу з YouTube-каналом Detector.UA, який присвячений релігійному життю України. Канал продовжить працювати і буде «розширюватись».

Сакен Аймурзаєв був власкором радіостанції «Эхо Москвы» у Києві, у 2013-2016 роках був ведучим, автором проєктів, шеф-редактором «Радио Вести», також співпрацював з каналом «Настоящее время».

Державний канал «Дом» входить до складу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України», мовник розпочав свою роботу у березні 2020 року.

«Дом» мовить на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) для об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного.

Головна мета каналу – інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ, що включає в себе формування позитивного ставлення до реінтеграції у громадян України та інформаційне сприяння участі в цьому процесі країн-партнерів.

Скріншот відео: телеканал Дом/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY