detector.media
22.09.2021 15:14
Film.ua Group знімає мінісеріал «Мідна обручка» для каналу «Україна»
Film.ua Group знімає мінісеріал «Мідна обручка» для каналу «Україна»
Роман – талановитий спортсмен, Віра – майбутній реабілітолог. Між ними – кохання з першого погляду. Але їхньому щастю заважає Петро – суперник, який підлаштовує травму Романа та сварить закоханих на довгі роки.

Канал «Україна» і Film.ua Group знімають чотирисерійну мелодраму «Мідна обручка», повідомляє пресслужба телеканалу.

Це історія про долі закоханих – майбутнього реабілітолога Віри і спортсмена Романа, які через чужі інтриги сваряться і розлучаються. Їхньому щастю заважає Петро, який не тільки підлаштовує травму Романа, але й сварить пару на довгі роки. Роман опиняється в інвалідному візку, а Віра втрачає з ним зв'язок. За задумкою сценаристів, Роман зможе вижити і встати на ноги тільки завдяки унікальним розробкам Віри, які намагаються вкрасти. Головним героям доведеться з'ясувати, хто їм друг, а хто намагається зруйнувати їхнє життя. 

Режисер стрічки – Олександр Будьонний.

«Наш фільм про кохання – сильне, справжне, про почуття, якому не страшні ані роки розлуки, ані чужі інтриги. Всім героям цієї історії треба буде пройти свій шлях: хтось подолає важкі випробування і стане сильнішим, а хтось, навпаки, все втратить», – розповів він.

У ролях: Дмитро Белякін, Олександра Сизоненко, Руслан Корнеков, Юлія Амелькіна, Влад Писаренко, Тамара Морозова, Світлана Зельбет та інші.

Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що компанія Film.ua знімає мінісеріал «Крила метелика» для каналу «Україна».

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY