detector.media
22.09.2021 12:04
«Наше радіо» оновило формат. Його голосами стали Потап та Надя Дорофєєва
«Наше радіо» оновило формат. Його голосами стали Потап та Надя Дорофєєва
Радіостанція розробила додаток для смартфонів.

«Наше радіо» оновило формат до осіннього сезону. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі радіостанції.

«Наше радіо» оновило логотип, фірмовий стиль та бренд-войс. Музичні логотипи та інші ідентифікатори радіостанцїї зараз звучать голосами Потапа та Наді Дорофєєвої.

Радіостанція орієнтується на аудиторію віком 18–30 років.

«Музика на "Нашому радіо" – це треки, котрі обирає аудиторія 18+, наші топхіти. Часто в ефірі можна почути Monatik, Макса Барських, Альону Альону, Hammali & Navai, Артема Пивоварова, Тіму Белоруських, KALUSH, The Hardkiss, Настю Каменських, власне, самих Dorofeeva та ПТП і Mozgi»,  повідомляє радіостанція. 

Також команда «Нашого радіо» додає: «Дуже важливо вести гуманітарну битву за молоде покоління, щоб ми не отримали в подальшому фанатів низькопробного російського репу. Ми повинні робити все можливе, що задовольняти музичні потреби молоді тут, в Україні».

Радіостанцію в новому форматі можна слухати зі смартфона в додатку RadioPlayer.

Нагадаємо, раніше радіомережа «Наше радіо» (ПрАТ «Наше радіо») входила до радіогрупи «Українського медіа холдингу» оголошеного в розшук олігарха Сергія Курченка. Однак контроль над ТОВ «Катапульта» (володіє 100% ПрАТ «Наше радіо») здобув радіохолдинг «ТАВР-медіа».

А навесні 2020 року кінцевим бенефіціаром став також голова наглядової ради ПрАТ «Таврійські ігри» народний депутат 6-го скликання Віктор Павленко (входив до фракцій «Блок Юлії Тимошенко» і Партії регіонів). Також пан Павленко був членом Нацради у період з березня 2003 року по лютий 2005 року. У березні 2021 року «Наше радіо» переоформило ліцензію через зміну власника.

Ілюстрація: «Наше радіо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY