detector.media
22.09.2021 11:32
Невідомі обстріляли автомобіль помічника президента Сергія Шефіра. Поліція проводить спецоперацію (ДОПОВНЕНО)
Невідомі обстріляли автомобіль помічника президента Сергія Шефіра. Поліція проводить спецоперацію (ДОПОВНЕНО)
В автомобіль влучило більше десяти куль. Поранено водія.

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція розшукує осіб, які обстріляли автомобіль першого помічника президента України Сергія Шефіра. Наразі проводиться поліцейська спецоперація.

За даними МВС, напад стався 22 вересня близько 10-ї години ранку, неподалік від села Лісники. В автомобіль потрапило більше 10 куль, водій отримав поранення.

На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції.

Всіх, хто має інформацію про обставини замаху на життя, просять повідомляти в поліцію на 102.

Лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив журналістам, що Сергій Шефір цілий, але в шоковому стані. Припущень щодо мотивів замаху наразі нема.

«Він їхав на роботу. У 50% випадків він їздить сам за кермом, а у 50% випадків – з водієм. В районі Лісників на нього було скоєно напад, машина була обстріляна з автоматичної зброї, наскільки мені зараз відомо. Водій отримав три поранення і госпіталізований. Сам Сергій Нахманович цілий, його миттєво пересадили в поліцейський екіпаж і перевезли у безпечне місце. Він в стані шоку. Трактує, шо стріляли в нього, але попали у водія», – сказав Арахамія.

Також він розповів, що напад стався під час руху, а нападник стріляв із лісу біля дороги.

До оперативних заходів у справі про замах підключили Службу безпеки України. Це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко виданню «РБК-Україна».

Сергій Шефір – давній бізнес-партнер Володимира Зеленського, також був одним із лідерів його виборчого штабу. У травні 2019 року Шефір став першим помічником президента.

Фото: liga.net, Нацполіція

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY