detector.media
22.09.2021 09:59
МКІП: Кінотеатри в «жовтій» зоні зможуть заповнюватись на 100%, якщо глядачі вакциновані або мають негативний тест
МКІП: Кінотеатри в «жовтій» зоні зможуть заповнюватись на 100%, якщо глядачі вакциновані або мають негативний тест
Також мінімум 80% працівників кінотеатру чи іншого закладу культури мають бути вакцинованими від COVID-19 хоча б одною дозою або мати чинний негативний результат тесту.

У Міністерстві культури та інформаційної політики України роз'яснили, як будуть працювати заклади культури з 23 вересня, коли на всій території України встановлюється «жовтий рівень» епідеміологічної небезпеки через COVID-19.

Зокрема, у кінотеатрах, клубах, театрах та інших закладах сфери культури слід обов'язково дотримуватись маскового режиму, фізичної дистанції у 1,5 м, при цьому забороняється:

Обмеження по часу роботи закладів відсутні.

Якщо заклади культури хочуть мати можливість заповнювати зали на 100%, то мають обслуговувати виключно вакцинованих, хоча б однією дозою, або тих, хто має довідки про негативний результат тестування на COVID-19 (ПЛР-тест або експрес-тест, результат дійсний 72 години).

При цьому у закладі має бути мінімум 80% працівників, які вакциновані хоча б однією дозою або мають чинні довідки про негативний результат тестування на COVID-19.

Для роботи в умовах жовтого рівня достатньо отримати хоча б одне щеплення та мати хоча б «жовтий» внутрішній COVID-сертифікат або тимчасово довідку 063-О, видану сімейним лікарем.

Загалом уряд продовжив карантин в Україні до 31 грудня 2021 року.

Фото: delo.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY