detector.media
21.09.2021 21:34
Полковник ЗСУ Штефан судитиметься з українською блогеркою через відео, де вона звинувачує його у «війні з мирним населенням»
Полковник ЗСУ Штефан судитиметься з українською блогеркою через відео, де вона звинувачує його у «війні з мирним населенням»
Раніше блогерка Таїсія Онацька розмістила у мережі ролик, який розкритикував Штефан через «антиукраїнську позицію». Після цього блогерка виклала відео, в якому звинувачує Штефана у «шахрайстві, провокаціях, дискредитації та фальсифікації».

Полковник Збройних сил України та блогер Анатолій Штефан заявив, що подає зустрічний позов до української блогерки Таїсії Онацької (Маламан), також відомої як di.rubens. Про це пише «Укрінформ».

Він заявив, що подає зустрічний позов про відшкодування моральної шкоди розміром у 300 тис. грн. В разі успіху він пообіцяв розділити суму на три частини та віддати на благодійність. 1 гривню пообіцяв подарувати позивачці. 

Адвокат Масі Найєм повідомив, що позов подається через недостовірні дані про Штефана, які розповсюдила блогерка через ютуб. Він перелічив фрази, які вважає такими:

Нагадаємо, що раніше блогерка di.rubens пригрозила судом офіцеру Збройних сил України та блогеру Анатолію Штефану, який розкритикував її за антиукраїнську позицію.

Таїсія Онацька знялася у відео на Алеї Небесної Сотні, на якому їй запропонували обрати між Україною та Росією – вона обрала останню. Відео було підписане: «яка твоя улюблена країна?». Його вже видалили.

Анатолій Штефан розкритикував цей запис: «Какая твоя любимая страна? З посмішкою на обличчі Росія – заявляє дівчина-блогер на відео, яке набрало більше 2,5 млн переглядів у мережі ТікТок. Це після 7 років війни, окупації Криму та Донбасу, тисячі смертей кращих синів та доньок українського народу, десятків тисяч сиріт, сотень тисяч зруйнованих доль і де? Прямо на Майдані Незалежності», – написав він у Facebook.

Згодом блогерка записала нове відео, у якому звинуватила Анатолія Штефана в «шахрайстві, провокаціях, дискредитації та фальсифікації» та називала його «ганьбою української армії». У своїй заяві вона також поширила російський наратив про те, що офіцер ЗСУ «воює з мирним населенням». За її словами, він опублікував «спотворений та укорочений варіант ролика», щоб нібито хайпанути та «викликати агресію» в аудиторії. Вона також розкритикувала українські ЗМІ, які розповсюдили цей запис.

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY