detector.media
21.09.2021 17:18
Фільм-призер Docudays UA «Май далеко – май добре» вийде в прокат у жовтні
Фільм-призер Docudays UA «Май далеко – май добре» вийде в прокат у жовтні
Фільм розповідає про молодого німця Мішеля, який захопившись природою України переїжджає до Карпат.

У четвер, 7 жовтня, в прокат виходить призер Docudays UA, документальний фільм «Май далеко – май добре» режисерки Ганни Ярошевич.

Картина розповідає про рідкісних тварин Карпат – водяних буйволів, та німецького активіста-еколога Мішеля, який захопившись природою України переїжджає до України і займається їх розведенням. 

«У горах він розводить водяних буйволів, що опинилися на межі зникнення. Хлопець мріє присвячувати весь час улюбленій справі, але змушений регулярно повертатися до Німеччини, де працює в сімейному бізнесі й зустрічається з дівчиною Вєрою. Без належного догляду буйволи починають хворіти. До всього Мішеля спіткають негаразди в особистому житті: Вєра не впевнена, що зможе виховати двох маленьких дітей у віддаленому карпатському селі».

У середу, 6 жовтня, о 19:20 відбудеться допрем’єрний показ у Києві в кінотеатрі «Жовтень» за участі знімальної групи стрічки. Інформація про розклад прем’єр та сеансів розміщена на сторінці фільму http://www.86.org.ua/maidaleko/

Навесні картина отримала приз Андрія Матросова від організаторів Фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Офлайн-прем’єра фільму відбулася на 50-му ювілейному КМКФ «Молодість» у межах спеціальної програми «Це справжнє життя» від Docudays UA.

Стрічка мала міжнародну прем’єру в Італії на фестивалі Cervino Cinemountain. Також триває участь у закордонних фестивалях (Makedox у Македонії, Beldocs у Сербії, фестивалях CinEast, New Renaissance Festival London тощо) та у Національному конкурсі кінофестивалю Kharkiv MeetDocs і конкурсі документальних фільмів фестивалю операторського мистецтва «Кіноко». Також він є фільмом-відкриттям ​​Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю (CMIFF).

Детальніше про роботу на фільмом «Май далеко – май добре» читайте у матеріалі «Детектора медіа».

Фото: Кадр фільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY