detector.media
21.09.2021 17:01
«1+1 media» готова виробляти контент для прямих конкурентів
«1+1 media» готова виробляти контент для прямих конкурентів
Ярослав Пахольчук: Я не бачу проблеми, коли наші продакшен-підрозділи роблять контент для наших партнерів, чи конкурентів.

Гендиректор «1+1 media» Ярослав Пахольчук в інтерв'ю «Детектору медіа» заявив про готовність продакшен-підрозділів медіагрупи виробляти контент для прямих конкурентів.

За словами Пахольчука, продакшен-сервіс для медіагрупи комерційно це не дуже великий напрямок, але він має свої переваги.

«Зокрема, творчу команду треба тримати в тонусі, надаючи можливість реалізовувати себе та свої ідеї. Тому, коли є проєкти, в яких працівники департаменту великих розважальних проєктів можуть себе проявити як креативна команда, то чому б цим не скористатися? Ми відпрацьовуємо свої навички, реалізуємо свіжі ідеї і на цьому ще й заробляємо. Плюс це імідж і піар для продакшену. Тобто я не бачу проблеми, коли наші продакшен-підрозділи роблять контент для наших партнерів, конкурентів, навіть коли б це були ICTV чи "Україна"», – каже Пахольчук.

Раніше Ярослав Пахольчук заявив, що індустрія очікує від держави надання на наступний рік 2,5 мільярда гривень, які мають спрямувати на виробництво.

У свою чергу, очільник Мінкульту Олександр Ткаченко закликав українську медіаіндустрію сформувати консолідовану позицію щодо зміни виробництва та дистрибуції контенту.

Міністр закликав визначитись, або й надалі виробляти і продавати продукт росіянам, або спільно інвестувати за участю держави у виробництво.

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY